Kantoorruimte Huren

Published Feb 12, 21
6 min read

Kantoor

Bouwgrond In Rotterdam GezochtWinkelruimte Gezocht Rotterdam

Het begin was in ieder geval leuk. We bleken op het hoofdveld te mogen spelen, met kleedkamers onder de tribune. Je komt via een trap uit die kleedkamers zo het veld op, wat er natuurlijk wel heel officieel uitziet. Daar wilden de meiden dan ook officieel voor de wedstrijd uit naar boven komen.

Uiteraard onder luid applaus en gejuich van het massaal meegekomen publiek ;-) Nog wat onwennig gingen de meiden op hun plekken staan. Na het eerste fluitsignaal bleek inderdaad dat ons team nog wel even aan elkaar moet wennen (Winkelruimte gezocht Rotterdam). Het was nog lastig elkaar te vinden en de MO11-meiden moesten erg wennen aan zo'n groot, vol veld.

Aanbod Kantoorruimtes

Die had een paar mooie reddingen, maar moest helaas ook drie keer de bal uit het net vissen. Medemblik had een paar sneller aanvallers, die er aan de buitenkant steeds door bleven komen. Door een paar van onze snellere meiden naar achteren te halen werd echter meteen de angel uit de aanval van Medemblik gehaald.

De meiden begonnen aan elkaar te wennen en konden elkaar steeds beter vinden. Dit leverde een paar mooie aanvallen op. Lindsay was gevaarlijk en mocht tien minuten voor rust een vrije trap nemen in het strafschopgebied. Deze mocht ze direct schieten van de scheids en dat deed ze heel goed.

Aanbod Winkelruimte Rotterdam

3-1! En de aanvallen van onze kant bleven komen - Bouwgrond. Medemblik kwam simpelweg onze verdediging niet meer door, maar aan de andere kant was het Lisa die er mooi 3-2 van maakte. Vlak voor rust werd het zelfs nog mooier, toen Jasmijn de 3-3 binnentikte. Er werd dan ook flink op los geappt in de appgroep van ons team, om de thuisgebleven ouders op de hoogte te brengen van deze fantastische comeback. Kavel bedrijfspand Rotterdam.

Als je zo snel van 3-0 achter naar 3-3 komt, dan mag je ook gewoon heel trots zijn op jezelf. Het was daarbij mooi om te zien dat de meiden echt serieus met de wedstrijd bezig waren. Er werden goede opmerkingen gemaakt over wat er in de tweede helft allemaal nog beter zou kunnen en er werden hele positieve aanwijzingen aan elkaar gegeven.

Demik.nl

Je zag echter wel op gegeven moment dat het mis liep. We speelden met een conservatieve 4-5-1 opstelling, maar dat begon steeds meer op een 4-1-5 opstelling te lijken (Winkel huren Rotterdam). De meiden in het middenveld, die flink wat meters hadden gemaakt, bleken vaker voorin plakken als Medemblik in de aanval ging.

Zonde! Er werd nog even gestreden voor de gelijkmaker, maar toen een buitenspelsituatie en een omhoog gestoken vlag niet werden gezien door de scheidsrechter, was het zomaar 5-3 voor Medemblik. Boze gezichten bij de meiden over zoveel onrecht, wat mooi illustreerde hoe enorm gedreven er gespeeld werd. De inzet en passie waren enorm.

Kantoorruimte Huren Rotterdam

Deze bekerwedstrijden zijn toch vooral als oefenwedstrijden bedoeld en we hebben nu mooi zicht gekregen op een paar zaken waar we in de toekomst op moeten letten. Aanbod winkelruimte Rotterdam. En al namen we de overwinning dan niet mee naar huis, we konden toch trots zijn op onze meiden (DeMik.nl). Esri was een hele zekere factor in het doel.

Het geeft veel rust om zo'n betrouwbare keeper in het doel te hebben staan. De verdediging speelde ook prima. Er ging wel eens iets mis, maar we hebben wel het fundament gezien van een verdediging die heel goed kan worden. Luna was vandaag de perfecte leidster van de verdediging. Ze straalt iets onverzettelijks uit en heeft daarbij een harde trap in haar benen.

Kantoor Rotterdam

Luna en Do kunnen samen uitgroeien tot een hart van de verdediging waar je niet zomaar langskomt. Ook Do deed het prima vandaag. Ze is sterk aan de bal, maar ook in het afpakken van de bal. Dat de scheidsrechter dan soms een schouderduw aanziet voor een overtreding.. Winkelruimte Rotterdam Centrum.. Do kan er ook niets aan doen dat de meiden van Medemblik blijkbaar de vallende ziekte hebben.

De Mik BedrijfshuisvestingAanbod Van Bouwgrond In Rotterdam

Ze was waarschijnlijk het kleinste meisje van het veld, maar met haar snelheid en kracht maakt ze het elke aanvaller moeilijk. Zeynep worstelde met een verkoudheid, maar liet toch zien dat ze het in zich heeft een goede voetbalster te worden. Dit was pas haar tweede wedstrijd, maar ze stond toch al een stuk zekerder in het veld dan vorige keer.

Bouwgrond Rotterdam

Ze stortte zich volop op haar taak en hielp mee de wedstrijd om te keren. Ze zorgde ook wel voor wat gevaarlijker situaties door binnendoor uit te verdedigen, maar nadat we haar dat in de rust hadden gezegd ging dat meteen in de tweede helft een stuk beter. We hopen maar dat Noa zich misschien wil ontwikkelen in de verdediging want dat heeft ze wel in zich.

De meiden hebben allemaal veel meters gemaakt. Lindsay was erg sterk als midmid. Ze was vooral in de eerste helft constant gevaarlijk en heeft heel wat meiden van Medemblik weten te omspelen. Mooie goal ook! Jasmijn stond naast Lindsay en speelde ook een prima wedstrijd. Ze ondersteunde Lindsay heel goed, maar deed daarnaast ook zelf haar ding.

Winkelruimte Rotterdam Centrum

Selin speelde lekker fel en had er duidelijk zin in. Op gegeven moment stond ze ook even achterin en ook dat deed ze heel goed. Super om te zien hoe snel zij zich ontwikkelt. Liona had het niet makkelijk tegen de meiden aan de rechterkant, maar liet zich niet zomaar voorbij lopen.

Bouwgrond RotterdamKantoor Huren Rotterdam

Als ze wat meer gewend is aan het grote veld gaat die stijgende lijn van vorig seizoen zeker doorgezet worden! Dat geldt ook voor Kimberley, die aan de andere kant van het midden heel wat meiden de voet dwars heeft gezet. Ze heeft een groot deel van het vorige seizoen gemist door een blessure, maar daar was vandaag weinig van te merken - Winkelruimte gezocht Rotterdam.

Kantoorruimte Huren Rotterdam

De meiden aan haar kant van het veld hadden het moeilijk tegen haar. Ze blijft kappen en draaien tot ze haar tegenstander voorbij is en zet daarbij regelmatig de turbo aan. Dat doelpunt was dan ook echt verdiend. En Tamara deed ook goed haar best vandaag. Je kunt haar eigenlijk op elke plek wel neerzetten en ze gaat er vol voor.

Meike had het dan ook niet makkelijk, maar liet zich niet weerhouden om constant de strijd aan te gaan met de meiden van de tegenstander. Dat waren grote, sterke meiden, maar ze wist er toch regelmatig langs te komen. Volgende week wellicht met Madelief naast haar, dan kunnen de meiden samen de strijd met de verdediging aangaan. Kantoorpand Rotterdam.

Winkel Huren Rotterdam

Als coach is het wel even wennen aan zo'n groot veld en zo'n groot aantal meiden, maar het was ontzettend leuk ze vandaag te coachen (Kavel bedrijfspand Rotterdam). Misschien liep niet alles zoals het moet, maar daar gaan we gewoon aan werken bij de training. We gaan er een mooi seizoen van maken - Aanbod van bouwgrond in Rotterdam.

Je komt nog eens ergens anders, waar je dan tegen clubs speelt die je normaal gesproken niet tegen komt (Kantoor Rotterdam). De MO11-1 meiden hebben dit seizoen al heel wat toernooien gespeeld, maar het Mona Burgering Toernooi van HSV was denk ik wel het hoogtepunt. Een toernooi met een zeer uitgebreid programma (van 10 tot 15.

More from Makelaarsland

Navigation

Home

Latest Posts

Kantoorruimte Te Huur Rotterdam

Published Mar 06, 21
6 min read

Rojales

Published Mar 04, 21
5 min read

Bedrijfsruimte

Published Mar 03, 21
6 min read